مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

باعرض سلام و خسته نباشید به کلیه کارشناس های محترم که واقعا زحمت میکشید و حداقل مقدار زیادی از نگرانی های ما رو با جواب هاتون رفع میکنید

من حدود سه ماه پیش که بخاطر اینکه حساب هام مسدود شده و ماشینم توقیف بود از شاکی رضایت گرفتم و گذاشتم لای پرونده برای منع تعقیب دو هفته پیش که ماشینم توسط راهنمایی رانندگی توقیف و به پارکینگ ارسال شد مجبور شدم برم تهران و به کارهام رسیدگی کنم رفتم قاضی گفت برو به دفتردارم بگو نامشو بنویسه بیار امضا کنم برو دیگه تو منع تعقیب شدی همه حساب هات باز میشن و ماشینت ازاد، من به دفتردارش گفتم که قاضی اینطوری گفته نگاه به سیستم کرد و گفت کلا همه چیزتو باز کردم گفتم نامه بده گفت نامه نیست کلا سیستمی باز میکنیم گفتم چقد طول میکشه حساب هام ازاد بشه گفت یکی دو ساعت منم دیدم اونطوریه گفتم باشه و اومدم بلیط گرفتم اومدم شهرمون،
فرداش رفتم راهنمایی رانندگی و خداروشکر دیدم ماشین ازاد شده رفتم از پارکینگ درش اوردم، ولی رفتم که بانک چون دوتا از حساب هام مسدود بود بانک ملت و سامان رفتم بانک ملت گفتن نامه باید بیاری گفتم سیستمی زدن گفت اگه نامه بیاری زود حل میشه وگرنه باید یک ماه صبر کنی، رفتم بانک سامان اونا هم اینطوری گفتن
مجبور شدم به دوستم که تهران بود بگم بره دادگاه و بگه نامه بدن که کارمو زود حل کنم و دوستم رفته نامه رو بهش داده بودن اونم برام فکسش کرد
نامه رو برداشتم رفتم بانک ملت به نامه کرد گفت این برا بانک مرکزیه اونا باید باز کنن به بانک مرکزی زنگ زدم گفتن ما حسابی رو مسدود نمیکنیم دستور میدیم حقوقی همون بانک حسابو مسدود میکنن، رفتم بانک سامان گفت تو از چند جا حسابتو مسدود کردن باید دونه دونه اونها رو باز کنی بعد حسابت باز بشه، این از داستانی که به سر من اومده حالا من دوتا سوال دارم قبل پرسیدن شرح نامه رو مینویسم که جوابشون براتون راحت باشه

موضوع:درخواست رفع انسداد حساب خطاب به دادستانی کل کشور
معاون محترم قضایی دادستانی کل کشور
باسلام احتراما پیرونامه******دستور فرمایید نسبت به رفع انسداد از کلیه حساب های متعلق به محکوم****دارای شماره ملی****اقدام نمایند

حالا من دوتاسوال دارم
ایا بعد چندروز که رفع انسداد زدن برام حساب باید باز بشه؟ (چون الان 6روزه هیچ خبری نیست)
و دوم اینکه بانک سامان بهم گفت این نامه برای یکی از مسدودی هاست اونیکی ها رو هم باید حل کنی خوب اونموقع دادگاه که این نامه رو بهم نمیداد میگفت فقط بانک ملتشو باز کنید پس چرا نوشته کلیه حساب ها ایا این نامه میتونه حساب بانک سامانمو هم حل کنه یا نه؟
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر از چند جا دستور مسدودی خورده از همان جا باید رفع مسدودی بگیرید نهایتا 1 روز بعد رفع مسدودی شده

غلامرضا قربانی

غلامرضا قربانی :

نامه مجدد . بانک سخت گیره