مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تامین اجتماعی برای دیوان

با سلام، 18ماه پیش از کار اخراج شدم به اداره کار شکایت کردم برای دریافت مقرری بیکاری. اداره کار 3بار موافقت کرده ولی تامین اجتماعی مخالفت میکرد من هم به دیوان عدالت برای برقراری مقرری از تامین اجتماعی شکایت کردم دیوان موافقت کرد وحکم به ورود صادر کرد ولی بعد از20روز اداره تامین اجتماعی درخواست تجدید نظر کرده است حال میخواستم بدونم به نظرشما 1. رای دیوان چه میشود 2. رای دیوان برای تجدید نظر چند روز یا ماه طول میکشد. ممنون از لطفتان.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
زمان قابل پیش بینی نیست انشاالله رای به نفع شما تایید می شود

غلامرضا قربانی

غلامرضا قربانی :

شرایط کشور بدلیل کرونا به هم پیچیده ولی به نظر بنده رای به نفع شما خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام انشالله رای به نفع شما تایید می شود.