مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری

با عرض سلام و وقت بخیر- من با رای اداره کار مبنی بر "حکم بازگشت به کار" و "دریافت مقرری ایام بارداری" به تامین اجتماعی مراجعه کردم. با توجه به اینکه اخراج از کار در سال 99 بود و حکم بازگشت به کار من در سال 1401 صادر شده بود، تامین اجتماعی برای 6 ماه دوم سال 99 مبلغ حق بیمه معادل حقوق 8 میلیون را ثبت کرد. اما بعدا که متوجه شدند باید 9 ماه غرامت بارداری پرداخت کنند، بر اساس یک کمیته داخلی حقوق سه ماه آخر را به حدود 2 میلیون کاهش دادند. آیا این موضوع قانونی است و اینکه می توان در این خصوص شکایت کرد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا درخواست خود را به تامین اجتماعی مطرح کنید اگر بعد از سه ماه پاسخ نگرفتید دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست موضوع را از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید در صورتی که پاسخی دریافت نکردید می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

نیاز به بررسی دارد. تماس بگیرید و شرح دقیق بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس ادله مدارک موجود از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنید و اگر به نتیجه نرسید به ا دیوان عدالت اداری می‌توانید طرح شکایت کنید