مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری

با سلام. من علیه کارفرما بابت حقوق و بیمه شکایت کردم و کارفرما در اداره کار بابت بیمه و حقوق معوقه و عیدی و پاداش و سنوات محکوم شده است و پرونده جهت اجرا به دادگستری ارسال شد و الان تامین اجتماعی رای اداره کار را اجرا نمیکند. آیا من میتوانم در سامانه ساجد دیوان عدالت اداری علیه تامین اجتماعی ثبت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مراتب را به شعبه دیوان عدالت اداری گزارش نمایید