مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری

سلام خسته نباشید .
اداره کار و هیات تشخیص طی بازدید از محل کار دو ماه سوابق بیمه را برای برادرم که پیمانکار رد نکرده بود براش تایید کردند که جز سابقه حساب بشه که قبل فوتش سه ماه سابقه داشته باشه(خودش دوماه داشت قانون میگه سه ماه قبل فوت بیمه داشته باشه بهش میدن) و مستمری برای فرزندش برقرار شه ولی تامین اجتماعی اداره کل استان درخواست ما و رای اداره کار مبنی بر تایید سوابق را رد کردند (چون گفتن بار مالی برای تامین اجتماعی داره)من میتونم از دیوان عدالت اداری شکایت کنم که حق برادرم ضایع نشه...ممنونم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید که نتیجه قابل پیش بینی نیست