مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت

سلام وقت بخیر وکلای عزیز لطفاً راهنمایی بفرمایید. بنده آرایشگر هستم و خانمی یکماه پیش برای کارای زیبایی پیش من اومده بود. و خیلی هم راضی بودند ولی متاسفانه بعد از یکماه گفت دیگه نمیخام ادامه بدم و لایت هرچی هزینه کردم رو برگردونی که من قبول نکردم گفتم من کلی مواد خریدم چطوری میتونم برگردونم و اینکه دیشب بدون هیچ پیغامی یا خبری با مامور 110 اومدند جلو خونه ما که من خودم نبودم ولی با دخترای من برخورد بد و خیلی ترس و وحشت به جون بچه ها انداختند. خلاصه با کلی بدو بیراه جلو در و همسایه که به من گفتند. بعد از 2 ساعت خسته شده و رفتند ‌‌الان از شما بزرگواران تقاضا دارم کمک کنید بفرمایید من چه اقدامی باید انجام بدم اصلا مقصر من هستم یا ایشان.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پاسخ شما باید با بررسی تمام جزئیات داده شود
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،این مساله خارج از حیطه وظایف پلیس 110 است و قصد ایشان فقط ایجاد رعب و وحشت بود . اگر شکایتی دارند تشریف ببرند دادگاه وجه پرداختی رو با ادله و مدرک مطالبه کنند و شما هم مسلما در همین راستا حق دفاع خواهید داشت.

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

تحت عنوان ایجاد مزاحمت اگر هم هتک حرمت یا پیامی تهدید آمیز دارند اقدام کنید