مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

با سلام
سال 98، واحد آپارتمان به قیمت متری 20 میلیون پیش خرید کردم، آذرماه سال 99 موعد تحویل، بهمن ماه سال 1400 موعد سند است.
سازنده با مالک قرارداد مشارکت در ساخت داشته و واحدها را صرفا 51 درصد تکمیل کرده و مالک حکم فسخ قرارداد مشارکت و خلع ید را گرفته است.
آیا میتوانم به قیمت روز الان که متری 50 ميليون می باشد، از سازنده که واحد به من پیش فروش کرده شکایت کنم و درخواست جریمه کنم تا با پول آن واحد دیگری را بخرم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام . بسته به نوع قرارداد مالک با سازنده و در صورت وجود اجازه پیش فروش مالک مکلف به دادن واحد به شماست و نباید فکر کنید که معامله شما فسخ شده . البته تمام این موضوع به مفاد قرارداد مالک ملک و سازنده و شما داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید شکایت نمایید که اصل پول و خسارت تاخیر و ضرر و زیان به شما تعلق میگیرد
ولی اگر ...