مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت

با سلام
برای برادرم و دو نفر از دوستان ایشان حدود 9 سال قبل بعنوان استخدام در شرکت پخش لبنیات و با این عنوان که شما نیسان یخچال دار با محصولات تحویل میگیرید باید چند تعهد رو امضا و اثر انگشت بزنید با این ترفند شرکتی ثبت شده و هیچگونه کاری هم داده نشده پس از چند ماه مجدد تماس گرفتند که بیایید سرکار که گفتند کار پیدا کردیم و نرفتن پس از گذشت 9 سال حساب های بانکی مسدود و ممنوع الخروج شدن، پس از پیگیری ها متوجه شدیم شرکت بنام این عزیزان ثبت شده و تا الان 1.6 میلیارد بدهی داره، پس از مراجعه به ثبت شرکت ها و گرفتن مدارک جهت پیدا کردن راه حلی متوجه شدیم آخرین برگه مربوط صورتجلسه هیات مدیره که انتقال تعهدات به شخصی ناشناس به عنوان وکیل برای انجام کارهای مالی کاملا جعلی بوده ( امضا و اثر انگشت ها)، ضمن اینکه برادرم و دو نفر از دوستانش حتی سال 91 بعضا کارت عابر بانک هم نداشتند چه برسه توانایی انجام چنین معامله ای، لذا از عزیزانی که توانایی کمک به ما را دارند خواهشمندیم کمک و مساعدت لازم رو مبذول بفرمایند تا سه جوان متاهل که مشکلات بزرگی از لحاظ مالی و روحی روانی برایشان درست شده حل شود.

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام . احتمالا سه نفر توسط اداره مالیات ممنوع الخروج و بدهکار شده اند ولی در هر حال باید سریعا اقدام حقوقی و قانونی انجام بدن که یا ماهیت شرکت رو از تاسیس منحل کنن یا اینکه علیه اشخاصی که بدون اذن این سه نفر شرکت تاسیس کرده شکایت کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است شما شکایت کلاهبرداری را مطرح نمایید و. ...