مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گرفتن زمین

سلام
وقت بخیر پدر من سال 74 فوت کردند و برادر بزرگم زمین های پدرم رو سال 75 فروختن و اون موقع یه خواهر و برادر صغیر داشتیم که تو برگه ای که بین خردار و فروشنده نوشته شده امضاء ندارند حال خواهر و برادر کوچکم که بالغ شدن می تونن شکایت کنن و زمین ها مون رو پس بگیریم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، چنانچه یکی از وراث اقدام به فروش ماترک مرحوم کنه می بایست یا وکالت یا قیمومت یا رضایت و اقرار دیگر وراث رو داشته باشه در غیر اینصورت معامله فضولی تلقی شده و دیگر وراث می تونن اون معامله رو تنفیذ کنند یا اینکه به نسبت سهم خود تقاضای ابطال معامله رو داشته باشند ، در خصوص صغار هم که به سن بلوغ می رسند تابع همین توضیح خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در زمان فروش ، ابتدا باید هم درخواست انحصار وراثت صورت بگیرد و هم باید برای اولاد صغیر ، توسط دادگاه ، قیم تعیین شود و قیم هم فقط با اجازه دادستان حق فروش اموالی منقول را خواهد داشت حال اگر قیم تعیین نشده باشد ، می توانند شکایت کیفری و حقوقی را مطرح نمایند و ..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون معامله فضولی محسوب می شود و قابل ابطال است اگر قیم صغار و دادستان اجازه برای فروش نداشته باشند شما باید دادخواست ابطال معامله به علت فضولی بودن را مطرح نمایید و ...