مشاوره حقوقی رایگان - دلیل پشیمانی زوج کم خونی اوست

مشکل واقعی زوج پشیمانی اوست که تالاسمی مینور دارد با وجود انکه با رضایت و امضا طرفین عقد صورت گرفته برای فرار از هزینه های زوجیت دو مینور سعی می کند زوجه را وادار به طلاق توافقی کند چون در این مورد موفق نبوده حالا با عدم توجه و رها کردن زوجه طی سالها و توهین به او و خانواده‌ اش سعی می کند تا زوجه مجبور به طلاق شود و برای گرفتن طلاق حقوق مالی خود را ابرا کند
وکلا عزیز به خاطر امام حسین و مظلومیت این دختر جوان راهی را ارایه دهید که دختر حقوق خود را فدا نکند و طلاق هم بگیرد چون زوج راحت می گوید که کاری نمی توانید بکنید و در قوانین ایران و اسلام تمام حق با مرد است
وکیل زوج چند ماه پیش با زوجه تماس گرفت و زوجه چون اعلام کرد طلاق نمی خواهد زوج ادامه نداد
آیا همین تماس وکیل زوج دلیل این نیست که او طالب طلاق است اما می خواهد به گردن زوجه بیندازد تا از دادن مهریه یک دختر رها شده بعد 3 سال فرار کند
آیا عدم توجه به وظایف او در درمان و همکاری پیش از بارداری نشانه زیر تعهد زدن او نیست و عسر و حرج دختر به دلیل قبولی این ازدواج با یک پسر کم خون دلیل گرفتن طلاق همراه با مهریه نیست
قسم به حرمت این روزها به فریادمان برسید راهی را نشان دهید که دختر پسر را مجبور به طلاق با دادن مهریه و... کند چندین سال است این دختر مظلوم رها شده و پدر و مادر بازنشسته او فراوان در فشار هستند

پاسخ ها :

یک وکیل

در هر صورت شما می توانید مهریه خود را دریافت کنید

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

مهریه در هر شرایطی قابل مطالبه هست

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام مهریه ارتباطی به موضوع شما ندارد و در هر صورت قابل مطالبه هست