مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل زن

سلام خانمم ترک منزل کرده 2تا دختر دارم یکی 4ساله یکی 1سال نیم با خودش برده بعد چند وقت درخواست طلاق داده بدون دلیل من راضی به طلاق نیستم آیا اگر راضی به طلاق نباشم می‌تونه طلاق بگیره آیا میشه تا روز دادگاه خانم و بچهام بیارم منزل خودم

پاسخ ها :

یک وکیل

بدون دلیل نمیتونه حکم طلاق بگیره.بله میتونید ایشون رو مجبور به تمکین در منزل خودتون بکنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
طلاق از طرف زوجه تقریباً غیر ممکن است و نیاز به اثبات عسروحرج دارد

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

درود
حق طلاق در قانون با مرد است و اگر زن دلیل محکمه پسندی نداشته باشد دادخواست وی رد می شود

نفيسه صادقی

سرکار خانم نفيسه صادقی :

سلام خیر طبق قانون زن تنها در موارد عسر و حرج میتواند تقاضای طلاق نمایدموارد مزبور محصور و در قانون ذکر گردیده است برای دیدن فرزندان میتوانید تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر ملاقات فرزند نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بدون دلیل ننی توانتد طلاق بگیرند و ملاقات فرزند حق شماست