مشاوره حقوقی رایگان - قهر همسرم

سلام. همسرم قهر کرد و خانوادش اومدن پیش چشم من بردنش چون اشنا بودیم نرفتم شکایت چندروز بعدم استراد جهیزیه و بعدم نفقه و مهریه گذاشت اجرا جهیزیه بردند نفقه هم ارائه داده به دادگاه اما هنوز وقت دادگاه نشده شوک هستم البته دعوا زیاد داشتیم و مشاوره هم رفتیم اصلا دست به زن ندارم همسرم خیلی من کنترل میکرد الان چه کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما متقابلا دادخواست الزام به تمکین ارایه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را به طرفیت زوجه اقامه نمایید تا در صورت صدور حکم به ناشزه بودن زوجه ، دیگر نفقه به زوجه تعلق نخواهد گرفت و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که خواستار بازگشت همسرتون هستید بدوا اظهارنامه تمکین را ارسال و سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با ارسال اظهارنامه رسمی از ایشان دعوت نمایید که به منزل مستقل و سکونت مشترکتان برگرد همچنین می توانید در صورت عدم اعتناع شکایت الزام به تمکین مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا اظهارنامه تمکین را ارسال و سپس دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید