مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام
همسرم یک ماهی میشه سر یه اختلاف رفتن خونه مادرشون و ما با هم فامیل هستم ولی به حرفم گوش نمیکنن و برنمیگردن
میخوام تمکین بزنم که میگن قولنامه یا سند یا اجاره نامه
پدرم یک واحد داشتن که من اونجا زندگی میکنم پدرم اون واحدو زدن بنامم برای پشتوانه همسرم نمیدونن
الان پدرم هم نیست اجاره نامه تنظیم کنیم شهری دیگه کار میکنن که خیلی دوره
اگر با مبایعه نامه به نام خودم تمکین بزنم همسرم متوجه این میشن که واحد به نام خودم هست یا نه ؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر همسر شما مطالبه مهریه یا نفقه نمایند ، با استعلام از اداره ثبت ، توسط دادگاه مشخص خواهد شد که ، شما مالک هستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طریقه استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک مالکیت یا مالک شما محرز است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق استعلام از اداره ثبت میفهمند که واحد مال شماست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله متوجه می شوند بعلاوه در صورت مطالبه مهریه نیز مطلع خواهند شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد اجاره تنظیم کند و به جای پدرتان بدید مادرتون امضاء کنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر نسبت دریافت مهریه نفقه و اجرت المثل خود اقدام کنند و آن مبایعه نامه به نام شما باشد میتواند ان را توقیف نماید با استعلام از اداره ثبت مشخص میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون تصویر مبایعه نامه ضم پرونده می شود قطعا زوجه متوجه مالکیت شما خواهند شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با استعلام از اداره ثبت مشخص می گردد