مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی دادان وکالت از خارج از کشور به وکیل در ایران

سلام. یکی از دوستان بنده در فنلاند هستن و میخوان برای مشکلی که در ایران دارن به یک وکیل وکالت بدن تا در دادگاه ازشون دفاع کنید.
میخواستم بدونم چطوری باید وکالت به یک وکیل در ایران بدن با توجه به اینکه خودشون در فنلاند هستن؟

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

سلام شماره واتساپ 09135340630 پیام تاازطریق سفارت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
با مراجعه به سفارت ایران در فنلاند باید وکالت بدهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به سفارت ایران در فنلاند وکالتنامه مدنی بنام یکی از اقوام خویش با تمامی اختیارات قانونی وتفویض اختیار به وکیل دادکستری تنظیم و در ایران وکیل دادگستری بصورت مع الواسطه مورد وکالت را انجام خواهدداد

مصطفی مهدوی

جناب آقای مصطفی مهدوی :

سلام
موکل به کنسولگری ایران در فنلاند مراجعه کند و با دادن اطلاعات لازم ، وکالت با وکیل موردنظر منعقد کند.

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

درود بر شما
با مراجعه به کنسولگری وکالت نامه را تنظیم می کنند و شخصی که قرار است کار دادگاه ایشان را انجام دهد حتما باید به وکیل دادگستری وکالت دهد

سيداسداله  سجاديان

سيداسداله سجاديان :

از طریق کنسول گری به شخص دیگر وکالت رسمی بدهند وآن شخص به وکیل دادگستری وکالت می دهد البته باید وکالتنامه تنظیمی در کنسولگری به ایران ارسال بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر سامانه ثنا دارند راحت است والا باید از طریق سفارت اقدام کنند.