مشاوره حقوقی رایگان - اعطای وکالت

آیا فردی ایرانی که در خارج از ایران زندگی می کند می تواند به فردی در داخل ایران وکالت دهد؟؟ برای این کار باید در خارج از ایران به چه شکل عمل و به کجا مراجعه کند؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
به سفارت ایران مراجعه و وکالت تنظیم می کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به سايت تایید اسناد کنسولی میخک(تاک)، و ثبت‌نام در سایت میتوانید اقدام به تنظیم وکالتنامه وسپس اخذ تائیدیه از سفارت ایران در ان کشور

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله و باید از طریق سفارت ایران در آن کشور اقدام نماید و در خواست خود را مطرح نماید