مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام خانمم از من بخاطر سیگار به صورت دست نوشته تعهد گرفت که در صورت تکرار سیگار کشیدن حق طلاق را بگیرد و این دست نوشته همراه با امضا و اثر انگشت خودم و 3 تن از بستگانم بوده اینکه الان خانمم شکایت کرده سوالی که دارم اینکه خانم میتونه حق طلاق رو بگیره و اینکه من اونموقع متوجه نبودم که حق طلاق دارم میدم و فکر میکردم فقط تعهد به سیگار نکشیدن هست و الان متوجه شدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انچه در قانون برای زوجه ایجاد حق میکند وکالت در طلاق یا ضمن عقدنامه است ویا بصورت جداگانه وتنظیم شده در دفتر خانه اسناد رسمی است لذا بنظر نوشتنه چند سطر در برگه عادی ایجاد حق برای زوجه جهت اخذ طلاق نخواهد نمود در هرصورت تشخیص ایجاد حق با مرجع قضایی خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
به نظرم نمیرسه که بتونه از این شکایت نتیجه بگیره

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

نه بزن زیرش پشیمون شدم

سيداسداله  سجاديان

سيداسداله سجاديان :

همیشه باید کاغذی رو که امضا میکنید بخونید البته باید متن رو دید حق طلاق نیست بلکه وکالت در طلاق هست و وکالت قابل عزل هست مگر اینکه تصریح به وکالت بلاعزل شده باشد

نفيسه صادقی

سرکار خانم نفيسه صادقی :

سلام خیر حق طلاق باید محضری باشه و با نوشته معمولی قابل استناد نیست