مشاوره حقوقی رایگان - سفته

مبلغ 20 میلیون تومان سفته دارم. از مهلت ده روزه واخواست گذشته است اما الان چاره ای ندارم که اجرا بگذارم. لطفا راهنمایی کنید به کجا مراجعه کنم؟! شورای حل اختلاف یا دادگستری
چون مبلغ زیر 20 تومان است نمیدانم چه اقداماتی باید انجام دهم.
در ضمن ضامن هم سفته را امضا کرده
میتوانم هزینه های دادرسی را هم مطالبه کنم؟!
متن خواسته را چگونه بنویسم
از لطف شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بدوا سفته را درصورتیکه سفید امضا باشد تکمیل نمایید وبا مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه سفته را به طرفیت متعهد وضامن طرح نمایید کلیه هزینه های دادرسی وخسارات نیز در دادخواست قید گردد که در حکم دادکاه اورده شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست خود را تقدیم کنید و به شورای حل اختلاف ارجاع می شود

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

درود
دادخواست دا به دفاتر خدمات قضایی ارائه دهید توسط این دفاتر به مرجع صالح ارجاع می شود
دعاوی تا سقف 20 میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف است

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام دادخواست مطالبه وجه سفته علیه متعهد و ضامن از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید و در دادخواست مطالبه هزینه دادرسی نمایید

نفيسه صادقی

سرکار خانم نفيسه صادقی :

سلام صلاحیت رسیدگی با شورای حل اختلاف میباشد.بله میتوانید هزینه دادرسی را نیز مطالبه نمایید.برای متن خواسته حتما از مشاوره ی وکیل استفاده نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست خود را تقدیم کنید و به شورای حل اختلاف ارجاع می شود