مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام و درود فراوان
بنده سه فقره سفته 90 میلیونی را برای برادر خانمم که می گفت برای گرفتن وام است امضا نمودم ایشان این سه فقره سفته و 800 میلیون سفته دیگر که جعل امضا من بوده و این 800 میلیون توسط کارشناس دادگاه جعل ان ثابت شده است و فقط اسم و فامیل من خط ایشان می باشد به شخصی داده است
الان دارنده سفته واخواست کرده و دادگاه برای من 270 میلیون و تاخیر تادیه ان‌ صادر نموده است از آنجا که برادر خانمم الان در زندان هست و تعدادی طلبکار دارد و نیز تا حدودی مشخص شده که معاملات ربا بوده و من هیچ اطلاعی از معامله و جابجایی سفته ها نداشته ام چکار می توانم بکنم دادگاه 20 روز فقط برای تجدید نظر و اعتراض وقت داده
و در صورتی که مجبور به پرداخت شوم چگونه وجه را می گیرند ؟
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

روابط شخصی شما با برادر خانمتان ارتباطی با دارنده سفته ندارد و شما باید پرداخت کنید مگر عدم حسن نیت دارنده و تبانی با برادر زنتان را اثبات کنید شما صرفا میتوانید خیانت در امانت از برادر زن شکایت کنید