مشاوره حقوقی رایگان - کلمه حیث در بند ث ماده 53 قانون دیوان عدالت اداری

سلام و درود با توجه به اینکه بند ث ماده 53 قانون دیوان عدالت مصوب 92 ناظر به قاعده اعتبار امر مختومه اداری بوده و این قاعده دارای 3 رکن اصحاب دعوا ، موضوع دعوا و سبب دعوا میباشد آیا کلمه (حیث) و عبارت ( ازحیث موضوع ) در بند ث ماده 53 دلالت بر مطلقا وجود رکن موضوع و ناظر به موضوع است و مطابق بند ث ماده 53 برای تحقق قاعده ، صرفاً وجود رکن موضوع در2دعوا و دادخواست با یک خواسته بدون تحقق اصحاب واحد دعوا کافی است یا اینکه در دیوان نیز مانند محاکم عمومی اجتماع هر 3 رکن ضرورت تحقق قاعده است ؟ در صورتی که عبارت از حیث موضوع مطلقاً ناظر به رکن موضوع نباشد آیا بکار بردن حیث در لسان مقنن مبنی بر مسامحه بوده است؟