مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانتی

بنده یک عدد سفته جهت ضمانت نزد شخصی پر نمودم فقط مبلغ نوشتم و امضا کردم همین قرارداد کار هم امضا کردیم شخص مذکور گفت شماره سفته را در قرارداد وارد میکند ولی نکرد قرارداد را هم به من نداد بعد از یکسال به علت یک بدهی کوچک سفته 5 میلیونی من به فرد دیگری داد و فرد دوم سفته را واخواست نمود و مبلغ 7 میلیون از من با اجرای احکام گرفت چگونه ثابت کنم سفته ضمانتی بوده و چگونه از شخص دوم شکایت نمایم چون ادعا میکند با شخص اصلی ارتباطی ندارد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت قطعی شدن صرفا علیه کارفرما شکایت خیانت در امانت مطرح کنید