مشاوره حقوقی رایگان - اعمال تبصره ماده 2 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری

اینجانب به یک سال حبس تعزیری محکوم شدم از دادگاه بدوی تقاضای اعمال تبصره ماده 2 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری کردم ((متن تبصره در صورتی که قاضی بیش از حداقل مجازات حبس را اعمال کند باید علت صدور حکم بیش از حداقل مجازات حبس را ذکر نماید در غیر این صورت تخلف انتظامی درجه 4 است)) مع الوصف نه دادگاه بدوی پذیرفته نه دادگاه تجدیدنظر
تقاضای اعاده دادرسی خاص از طریق رییس دادگستری استان کردم ولی مدت مدیدی گذشته و هیچ خبری نشد قاضی اجرای احکام حکم جلب بنده را صادر نموده
به نظر شما حضوری دیوان عالی کشور بروم جهت تقدیم مدارک و مستندات بهتر نیست ؟
یا مدارک و مستندات خود را از طریق پست بفرستم؟
نظر جامع و کامل در این خصوص محبت کنید بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

اعمال تبصره ماده 2 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری کاهش حبس تعزیری اعاده دادرسی