مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای داور و ورود شخص ثالث

سلام در سایت آدرس تان را گرفتم گویا در خصوص داوری صاحب نظرید. در صورت امکان راهنمایی فرمایید.
یک آپارتمان پیش خرید کردم از سازنده که با مالک مشارکت در ساخت داشت. قرارداد مشارکت آن دو نفر 6 ماهه بود. اما بیش از دوسال طول کشید. بنده هم از سهم سازنده خریدم اما داور مربوطه با توجه به تاخیرات و عدم انجام تتمه کار مشارالیه را محکوم به پرداخت خسارت تاخیر کرده و علاوه بر آن (به استناد قرارداد مشارکت مالک و سازنده که واگذاری دو واحدحق السهم سازنده را منوط به پیشرفت کار در هر مرحله 50% و با نظر داور مجاز دانسته) حالیه نیز محکوم به تحویل زمین و کلیه مستحدثات را نموده و دادگاه نیز اجراییه صادر نموده. با توجه به آن ما چگونه میتوانیم با توجه به مبایعه نامه مان حق خود را بگیریم آیا بعنوان شخص ثالث ورود به دعوا بابت اضرارمان بکنیم و برای ابطال نظریه کارشناسی به چه استناد کنیم ؟ از آنجا که در مشارکت داور نیز نماینده و ناظر مالک معرفی شد میشود به استناد ق.آ.د.م که اشعار بر این دارد داور نباید کفیل یا وکیل و یا مباشر اصحاب دعوا باشد ایراد کرد و درخواست ابطال رای کرد. البته داور طبق قرارداد و تراضی طرفین انتخاب شده بود. با تشکر از لطفتان.

پاسخ ها :

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

سلام لطفا به وكيل مراجعه كنيد٠٩١٢١٠٥٣٣٤٢