مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو بدون اطلاع

با سلام و خسته نباشید
خودرو پرایدی رو یک سال پیش خریداری کردم 8 روز پیش ماشین رو گرفتن رفته پارکینگ 2 روز پیش به پارکینگ رفتم تا لوازم شخصی رو بردارم متوجه شدم خودرو رو شخص اولی که فروخته ترخیص کرده بدون اطلاع دادن به من در حالی که یک سال بود سند رو نمیداد و 4 میلیون پول اضافی میخواست حالا ماشینو برده برگ پلیس راه دست منه ولی نمیدونم چطور تحویلش دادن کلا هم یک میلیون بابت سند بدهکار بودم حالا راه چاره ای دارم با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
علت توقیف اتومبیل برای چه و از طرف چه کسی بوده است؟ آیا در راستای اجرای حکم بوده ؟؟
چنانچه فروشنده حکمی علیه شما گرفته باشد باید نسبت به واخواهی اقدام کنید و چنانچه علت توقیف مربوط به ایشان نبوده و با سند اقدام به تحویل گرفتن اتومبیل نموده باشند اقدامشان در حکم کلاهبرداری میباشد .