مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق در صورت ترک کار

درود و خسته نباشی
طی صحبت های اولیه با کارفرما قرار شد با حقوق ثابت هشت میلیون و پاداش فروش سیم کارت رو بامن قرارداد ببندن و مدارک کامل حتی پاسپورت و گرفتن و قرار شد هفته بعد قرار داد ببندن و بعد از سه هفته هیچ کاری انجام ندادن و بیمه هم رد نکردن و من هم ترک کار کردم و الان مدارک بنده رو تحویل نمیدن و حقوق منو هم تسویه نمیکنن و میگن قانون دفتر من اینه چ راهی هست ؟ آیا میتونم مطالباتمو دریافت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و
نسبت به آنچه نزد ایشان امانت است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد