مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام خدمت کارشناسان محترم و عرض خسته نباشید
بنده 8 ماه که به عقد آقایی در امدم و همسر بنده از همان روز اول عقد هیچ گونه خرجی به من نداده و به من می گفت خودت باید کار کنید و خرج خودت و منو بدی و می گفت من زن گرفتم تا خرج منو بده و چون من شاغل بودم بهم می گفت تا راضی نشی که خرج منو و خودت بدی سر زندگی نمی برمت و من چون دوشیزه بودم از حق حبس استفاده کردم و نفقه ام را به اجرا گذاشتم اما همسرم هیچ کدام از دادگاها را نیومد فقط برای من پیغام فرستاد که من هیچ کدوم از دادگاهها را نمیام وهیچ نفقه ای به تو نمیدم و توی شهر ازاد می چرخم و هیچ کسم هیچ کاریم نمیتونه بکند الان پرونده من وارد اجراییات شده سوال من از شما کارشناسان این است از زمانی که پرونده وارد اجراییات میشه چقدر زمان می برد تا حکم جلب صادر بشه؟ دوم این که ایا برای نفقه هم زمان میشه هم حکم جلب سیار بگیرم و هم حکم ورود به منزل؟ سوم این که میتونم از ایشون به خاطر ترک انفاق شکایت کنم و ازش طلاق بگیرم؟ درضمن من مهریه ام را به اجرا گذاشتمممنون از راهنمایی های شما عزیزان

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام با توجه به حکم محکومیت وی به پرداخت نفقه و عدم شاسایی اموال زوج ، شما دادخواست طلاق بدهید حکم طلاق به نفع شما صادر میشود ، بعد از طلاق مهریه تان راهم اقدام کنید برای اینکه حکم طلاق غیر قابل رجوع باشد مقداری جزیی از مهریه تان را بذل کنید