مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام خسته نباشید یک سوال داشتم من از مشتریم 3تا چک به مبلغ 56 میلیون دارم برج 1 برگشت زدم ولی جواب من نمیده در ضمن چکها مال پسرشون هست و پدرشون خرج کرده و پشت چکها هم پدرشون امضا کرده من در چه صورتی می تونم اقدام کنم که به نتیجه برسم ممنون ازتون تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر چک‌های صیادی جدید هستند با برگشت زدن چک ، به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و درخواست صدور اجراییه بدهید. اگر اموالی دارد اموال وی را معرفی و اگر مالی بدست نیامد ، درخواست برگ جلب وی را بخواهید