مشاوره حقوقی رایگان - مشروب الکلی دست ساز

سلام خسته نباشید معذرت مزاحمتون شدم یه سوال داشتم شوهرخواهرم دستگاه درست کردن مشروب داره دیروز مامور میریزه خونشون دستگاه و 220لیتر مشروب تو خونشون پیدا میکنن الان به قید وثیقه فیش حقوقی آزاد تا سر برج میشه لطف کنین بگین حکمش چیه باید چیکار کنه ممنون میشم جواب سوالمو بدین مرسی

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طبق ماده 702 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات ، " هر کس مشروبات الکلی بسازد ... به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده محکوم می شود