مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری و ساخت شراب دست ساز

سلام یه هفته پیش دوتا دبه انگور از داداشم گرفتن که فک کنم 120کیلو زدن براش یه دبه از انگوراش تازه هفت روز بود که ریخت تو دبه یه دبه دیگه مال یه ماه پیش بود الانم با فیش حقوقی بیرونه میخوام بدونم چه حکمی براش میزنن ...

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

سلام موضوع جرم برادر شما ساخت و نگهداری مشروبات الکلی موضوع ماده 702 قانون مجازات اسلامی بخش تعذیرات میباشد که بر اساس این ماده مجازات این جرم 6 ماه تا یکسال حبس و تا 74 ضربه شلاق تعذیری و جزای نقدی به میزان 5 برابر ارزش عرفی مشروب مکشوفه میباشد