مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین برای مال وارثی

همسرم تهران و جدا زندگی می‌کنیم پدرشون فوت کرد و من از طریق دادگاه اقدام به توقیف خانه پدرشون که ازش سهم الارث دارن کردم، اما در روز انجام مزایده بازپرس پرونده به من گفت خونه جزو مستثنیات دین چون همسرتون هیچ مال اموالی ندارن و در تهران مستاجرن
من خودم بیرجند هستم و اون مال توقیفی هم بیرجند
و همان روز حکم رد توقیف خانه را دادن آیا من می‌توانم شکایت بکنم برای اینکه این مال مستثنیات دین نیست
تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مگر همان قاضی شعبه مربوطه با دفاعیه مناسب و بالا بودن قیمت خانه قبول نماید