مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی ملکی

با سلام و عرض ادب
بنده عضو شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان هستم.
قرارداد یک واحد آپارتمان و انباری و پارکینگ دارم.
آپارتمان و انباری را تحویل گرفتم.
ولی شرکت تعاونی از روی لجاجت پارکینگ بنده را تصرف کرده و تبدیل به انباری بلاصاحب کرده است.
به دادگاه مراجعه و شکایت کردم .
رای دادگاه اولیه به نفع بنده صادر شد و حکم خلع ید ، قلع و قمع و تخریب و تحویل پارکینگ و اجرت المثل صادر شد.
حال شرکت تعاونی در تجدیدنظر مدعی شده که اختلاف بین شرکت تعاونی و اعضاء باید طبق اساسنامه از طریق اتحادیه و داوری اتاق تعاون حل شود و دادگاه صلاحیت قضاوت اختلاف بین عضو و تعاونی را ندارد و تقاضای نقص حکم بدوی را خواهان شده است.
در صورتی که در قرارداد بنده هیچگونه شرط داوری هم قید نشده است.
آیا بنده مسیر شکایت را در دادگاه درست انجام دادم یا شرکت تعاونی درست میگن که باید در اتحادیه تعاونی مسکن حل شود؟
لطفا راهنمایی بفرمائید سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر در قرارداد اولیه شما شرط داوری نباشد و یا جداگانه شرط داوری نداشته باشید نمیتوانند موضوع را به داوری ارجاع دهند مگر اینکه شرط عضویت در تعاونی این امر بوده باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
ایراد وارد شده صحیح است چرا که به حکم قانون رفع اختلاف اعضا تعاونی ها با تعاونی در صلاحیت داوری اتاق تعاون است حتی اگر در قرارداد ذکری از آن نشده باشد ...