مشاوره حقوقی رایگان - تخلف تعاونی مسکن در تحویل واحد

سلام
آیا قوانین مدنی بر توافقات بخش تعاون ارجعیت دارد؟
از سال 82 پول ساخت مسکن به تدریج طبق اساسنامه تا پایان سال 90 به تعاونی پرداخت شده، اما واحد مورد نظر به اعضایی داده شده است که در پرداخت پول چند سال تاخیر داشتند و اولویت با اینجانب بوده است!! اما برخلاف اساسنامه و قانون اولویت امتیاز بخش تعاون، واحد بر اساس روابط و بر خلاف ضوابط به افراد خاطی تحویل شده است.
و اینک تعاونی به تعهدات خود پایبند نیست و میخواهد پول جریمه دیر کرد افراد خاطی در قبال واحدهایشان را از بنده بگیرد و به جای واحد خودم که چند سال پیش به شخص دیگری واگذار شده بود واحد دیگری را در بلوک دیگر با دریافت مجدد پول بصورت علی الحساب به نرخ امروز که به هیچ عنوان شفافیت حقوقی و مالی ندارد به اینجانب تحمیل کند و به هیچ عنوان معلوم نیست که آیا دوباره همان تخلف را تکرار کند یا نه؟ معاون اداره دولتی که رئیس هیئت مدیره تعاونی بود، جلسه ای برای اهدای واحد ها برگزار میکند و واحد ها را بر خلاف اساسنامه که قرار بود بر اساس اولویت امتیاز واگذار شود بر اساس قرعه کشی به اعضا (برخی از اعضا،متخلف بودند و پول واحد خود را در موعد مقرر پرداخت نکرده بودند و دارای اولویت نبودند) واگذار شده است که در جلسه مذکور اینجانب را دعوت نکردند!! و اصلا جلسه را به بنده اطلاع نداند!
ضمنا اینجانب نامه ی تسویه حساب نیز دارم
تعاونی زیر مجموعه ی یکی از ادارات دولتی می باشد!
با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و احترام. در خصوص سوال حضرتعالی در رابطه با تعاونی ها کلیه اعضا از حقوق یکسان برخوردارند و از طرفی حسب اساسنامه می بایست کلیه ابلاغات به طریق مقرر شده ابلاغ گردد.در صورتی که تشریفات مذکور رعایت نگردد مصوبات خدشه پذیر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
قانون مدنی بر همه قوانین بجز قانون اساسی ارجحیت دارد جهت احقاق حق تان به داوری اتاق تعاون دادخواست بدهید ‌‌‌..