مشاوره حقوقی رایگان - تخلف تعاونی مسکن

در صورتی که سازمان مسکن شهرسازی صراحتا اعلام داشته تعاونی مسکن حق فروش زمین با کاربری مسکونی به غیر اعضا تعاونی مسکن به هر نحو حقوقی نداشته ماده تبصره ی مجازات هیئت امنای تعاونی مسکن که اقدام به فروش زمین مسکن شهر سازی کرده است چیست وماده تبصر قانونی آن چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید کاملا بررسی شود بنظر تخلف است و وصف حقوقی دارد نه مجرمانه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اسناد و مدارک و موضوع مورد بررسی قرار بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تخلفی صورت گرفته باشد بسته به شرایط پرونده می‌تواند دادخواست حقوقی دهید جنبه کیفری پیدا نمی‌کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تخلف صورت گرفته است و نیاز به بررسی مدارک مربوطه جهت تعیین دقیق تخلف می‌باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً جنبه حقوقی دارد و می‌توان براساس اساسنامه شرکت تعاونی بطلان یا ابطال نقل و انتقالات را از مراجع قضایی درخواست نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اساسنامه شرکت و سایر اسناد و مدارک نیازمند بررسی است