مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با عرض سلام
همسرم جانباز وآزاده هستند سال 1370 امتیاز زمینی از طرف ستاد آزادگان به همسرم داده شد بعد از تشکیل تعاونی سال 92 متوجه شدیم امتیاز 176 نفر از آزادگان بدون اطلاع دادن به شخصی واگذار شده و ایشان هم با مجوزی که برای خود آزادگان بوده شروع به ساخت برج کرده و سند بنام خود زده در این چند سال هیئت مدیره جدید پیگیری هایی داشته اند که به نتیجه نرسیده و همه ی رای ها به خریدار امتیاز داده شده در صورتیکه فروش این امتیاز خلاف بوده و طبق قانون فروش نبوده و هیچ اجازه ای از طرف خود آزادگان نداشتند در ضمن هیچ پولی هم تا به حال از فروش این امتیاز به این 176 نفر داده نشده حتی ابلاغی هم برای دریافت ندادند حال سوال اینجاست به چه صورت باید اقدام به دریافت این امتیاز را داشته باشیم هیچ مرجعی پاسخگو ما نیست بنیاد شهید میگه امتیاز به شما دادیم تعاونی خلاف کرده شکایت از تعاونی و خریدار کردیم هیچ نتیجه ای نگرفتیم فقط شاهد ساخت برج و پیش فروش آن هستیم بلاخره همسرم به چه صورت باید به حقش برسه ?

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام هرچند باید مدارک ومستندات ملاحظه نمود ولیکن میتوانید شکایت کیفری وهمچنین حقوقی مطرح نماید بهتر است با یک وکیل حضوری مشاوره بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقت مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید تا مدارک را ببینم

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید جهت اظهار نظر مدارک بررسی شود . بهتر است جهت اقدام وکیل داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید موضوع را از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
نیاز به بررسی مدارک می باشد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تنها راه ان شکایت در محاکم عمومی است و اگر انجا هم اقدام نموده اید و نتیجه ایی نداده اشکال جایی دیگر است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست حقوقی علیه تعاونی و سازنده چرا هیچ نتیجه نگرفته است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید با هم شکایت بر علیه تعاونی و مدیرعامل مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرچند می بایست مدارک شما بررسی شود. اگر هیئت مدیره و مدیرعامل تعاونی برخلاف اساسنامه و مقررات و بدون اجازه مجمع عمومی اقدام نموده ست و اعمال آنان خیانت در امانت بوده می توانید اقدام کیفری و حقوقی نمایید . از طریق اداره امور ایثارگران و اداره حقوقی بنیاد شهید یا جانبازان پیگری تا اقدامات قضایی برای شما و دیگرجانبازان انجام دهند ،

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک مربوطه باید مورد برسی قرار بگیرد تا ببینیم علت رد چه بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم و ضروری است که مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی و مطالعه قرار بگیرد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

از طریق اداره امور ایثارگران و اداره حقوقی بنیاد شهید یا جانبازان پیگری نمایید

و

اقدام کیفری و حقوقی نمایید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اسناد و مدارک و رای های صادره قبلی باید بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متاسفانه با صدور ارای بنفع خریدار شما فقط میتوانید وجوه خود رااز تعاونی مطالبه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسناد و مدارک شما بایدربررسی دقیق و کامل شود در کنار آن مشاوره انجام شود و اظهارات شما گرفته شودد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
اولین قدم برای دریافت امتیاز زمین این است که به تمامی اسناد مربوط به این امتیاز دسترسی پیدا کنید و به دقت آنها را بررسی کنید. اگر شما مطمئن هستید که این امتیاز به شما تعلق دارد و تعاونی و خریدار آن امتیاز از طریق پیش فروش آن به شخص دیگری خلاف قوانین عمل کردند، می توانید به دو روش زیر اقدام کنید:

1. شکایت به مراجع قضایی:
شما می توانید به دادگاه مربوطه شکایت کنید و با ارائه اسناد و شواهد لازم، حق خود را از طریق قضایی به دست آورید.

2. مراجعه به مراجع ذیصلاح:
شما می توانید به مراجع ذیصلاح مانند بنیاد ایثارگران مراجعه کرده و با ارائه اسناد و شواهد لازم، از آنها درخواست کمک و راهنمایی کنید تا حق خود را به دست آورید.

لازم به ذکر است که برای این کار، باید اسناد و مدارک مربوطه را به دقت بررسی کرده و بهتر است با کمک یک وکیل متخصص در این زمینه اقدام کنید.