مشاوره حقوقی رایگان - لغو رضایت نامه

با سلام
بنده پرونده حقوقی داشتم که در آن قاضی رای به محکومیت مالخور و در نهایت اعسار وی داد.
پس از پرداخت 3-4 قسط درگیر پرونده ای دیگر شد و روانه زندان، بنده نیز متعاقبا قصور وی نسبت به پرداخت ادامه اقساط را به اجرای احکام گزارش نمودم و با داشتن دو پرونده در زندان باقی ماند.
پس از چند روز شاکی از بنده درخواست رضایت برای خروج از زندان و پرداخت مابقی اقساط رو طبق روال داشتند که بنده به اجرای احکام مراجعه و فرم خامی را در این خصوص پر نمودم.
حال پر کردن آن فرم از جانب کارمند مربوطه شعبه به منزله گذشت تلقی و رای به مختومه شدن پرونده داده...!
چه راهکاری برای لغو رضایت یا برگشت به پرونده دارم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام تصویر فرم مربوط را ارسال فرمایید تا بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
گذشت و رضایت به محکوم علیه ، غیر قابل رجوع
است
شما باید دوباره شکایت نمایید و ..