مشاوره حقوقی رایگان - لغو رضایت نامه

سلام و عرض ادب
ما با سازنده ملک مان دچار مشکل هستیم و برای نواقصات ساختمان شکایت کرده بودیم در حین کار که شدیدا از طرف صاحب خانه ی منزل اجاره ای و نواقصات متعدد ساختمان در مضیقه بودیم به طور کاملا ناخواسته مجبور به امضای رضایت نامه شدیم ولی متاسفانه سازنده بعداز اون بیشتر خلاف کرد و ماهم الان نمی تونیم شکایت یا حتی اعتراض بکنیم شمارا به خدا یک راهی پیدا کنین که اون رضایت نامه لغو بشود تا حداقل از این به بعدش رو خوب تموم کنیم .خیلی ممنونم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات به همراه متن رضایت و قرارداد نیازمند بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زمانی که می‌خواستید قرارداد مشارکت در ساخت منعقد کنید یا حداقل زمانی که می خواستید رضایت نامه را امضا کنید باید با وکیل مشورت می کردید
الان هم اینجوری نمیشه باید قرارداد مشارکت در ساخت و و ام رضایت نامه را ببینم بعد بتوانم پاسخ بدهم

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به انجام تعهد و یا مطالبه خسارت داده شود