مشاوره حقوقی رایگان - امکان اضافه کردن شاهد سوم در مبایعه نامه مسکن

با سلام
در مبایعه نامه مسکن که 2 نفر شاهد امضا کننده از آشنایان فروشنده هستند آیا امکان درج امضای شاهد سوم (با رضایت طرفین معامله) با درخواست خریدار وجود دارد؟
با تشکر از راهنمایی حضرتعالی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد ولی امکان دارد در آینده ، دارای مشکل بشوید چون ایشان شاهد عقد نبوده است و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.