مشاوره حقوقی رایگان - شاهد در مبایعه نامه

سلام من تو یک دفتر فنی و مهندسی که سه نفری با دوستام باز کرده بودیم مشغول بکار بودم
یکی از همکاران من پنج قطعه زمین کشاورزی به مجموع مساحت بیست هکتار خرید کرد و پنج عدد مبایعه نامه بین خودش و فروشندها نوشت و به همه فروشنده ها چک داده
هدفش اینه این زمین هارو قطعه بندی کنه و بصورت شهرک به اداره شهرداری بفروشه و پول فروشنده هارو بده
من توی همه مبایعه نامه ها فقط و فقط بعنوان شاهد امضا کردم و انگشت زدم . امروز احساس کردم همکارم میخاد کلاهبرداری بکنه آیا در صورت کلاهبرداری همکارم منم مجرم هستم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد مشکلی برای شما ایجاد نشود. ممکن است به عنوان مطلع شما را دعوت به دادگاه نمایند