مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام، برای اینکه ثابت کنم شوهرم دست بزن داره فقط شهادت شهود کافیه یا حتما باید پزشکی قانونی نامه بده؟! چون من به خاطر آبروم هیچ وقت اجازه نمیدادم کسی متوجه کتک خوردنم بشه و فقط خونواده خودم که گاهی اوقات برای مهمونی به خونه ما میومدن متوجه میشدن

پاسخ ها :

نسیم عبداله زاده خامنه

سرکار خانم نسیم عبداله زاده خامنه:

برای اثبات ادعایتان باید دلیل داشته باشید چنانچه از سوی همسرتان مورد ضرب و جرح قرار میگیرید بهترین دلیل گواهی پزشکی قانونی می باشد.

یک وکیل

سلام" سوء رفتار زوجین مستلزم ایراد صدمه یا جرح به طرف دیگر نیست و اثبات آن با شهادت شهود واجد شرایط کافیست هر چند اثبات آن با توجه به اینکه در منزل معمولاً غیر از اعضاء خانواده شخص دیگری حضور ندارد دشوار است . اگر سوء رفتار خدای ناکرده توأم با ایراد صدمه یا جرح به طرف دیگر ازدواج باشد اخذ و ارائه نظریه پزشکی قانونی به مرجع قضایی علاوه بر گواهی شهود واجد شرایط نیز الزامی است .

یک وکیل

با سلام بهتر است بلافاصله بعد از اینکه مورد ضرب و شتم قرار گرفتید به کلانتری مراجعه و سپس نامه پزشکی قانونی بگیرید و بعد از آن نسبت به هر امری اقدام نمایید.

یک وکیل

سلام. علی الاصول قضات محترم شهادت اعضای خانواده را در خصوص ضرب و شتم و طلاق نمی پذیرند البته استثنا هم وجود دارد. نامه پزشکی قانونی و یا شکایت ترک انفاق دلیل کافی برای درخواست طلاق از سوی حضرتعالی خواهد بود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این مورد و برای اثبات دیه و یا خدای ناکرده نقص عضو باید تاییدیه پزشکی قانونی موجود باشد
شهادت شهود در مواردی که علیت و کارشناسی موضوع وجود دارد محلی از اعراب ندارد
در هر حال جهت مشاوره بیشتر و تدوین لایحه قوی در این خصوص و در صورت نیاز
می توانید به همکاران دادراه و یا به اینجانب مراجعه نمایید
بین ساعات 18 الی 20
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پاسخ جناب گنجی کامل بود لذا از اطاله کلام خودداری می نمایم.یاالله