مشاوره حقوقی رایگان - خانه 3 دانگ 3دانگ

من خانم 5 ماهه از من سرد شده هر چی هم التماس می کنم درست نمی شه ... اگه بخواد طلاق بگیره می تونه 3 دانگ خانه را که به نام من است برا مهریه اش طلب کنه یه دختر هم دارم.. 3 دانگ دیگه با وام مسکن به نام خودش است ... لطفا راهنمایی کنی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا میتواند مگر انکه شما ثابت نمایید تنها منزل جهت سکونت شما می باشد ودر حد متعارف است گه جز مستثنیات دین تلقی خواهد شد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام ، منزل مسکونی جزء مستثیات دین محسوب شده و قابل توقیف نیست مگر اینکه منزل مزبور بسیار گران بها باشد ، یعنی با توجه به عرف محل جزء خانه های گران قیمت به حساب آید و بالاتر از شأن شما که محکوم علیه در حالت اعسار هستید، باشد . در اینصورت حسب رویه برخی دادگاه ها فروخته شده و به اندازه تهیه منزل متعارف به شما داده می شود و مابقی حسب محکومیت شما متعلق به زوجه است ؛ البته این فرض در موارد نادر اتفاق می افتند و اصولا منزل مسکونی توقیف نمی شود مگر اینکه منزل دیگری هم داشته باید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام وقت بخیر مسکنی که در آن زندگی می کنید جز مستثنیات دین می باشد قابل توقیف برای مهریه نمی باشد
مگر اینکه مسکن فوق ارزشش بیشتر از شئونات شما باشد که در آن صورت نسبت به مازاد قابل توقیف می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت نیاز داشتن به مشاوره بیشتر می توانید با مراجعه به پروفایل بنده با من تماس بگیرید.
موفق باشید