مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام مدت یک ماهه همسرم منزل رو ترک کرده و مقداری هم نفقه برای من و دو فرزندم ریخته متاسفانه همسرم با اینکه معلمه فردی شرور و بی آبرو هست که از هیچ هتک حرمت و آبروریزی و دروغگویی در حق من فرو گذار نکرده و حالا هم میترسم مهریه ام رو به اجرا بگذارم چون ایشون فردی به شدت مکار و فریبکار و هتاک هستن و من از ترس آبرو و بازی کردن با روح و روانم و فریبکاری نمیتوانم مهرم رو به اجرا بگذارم و تو این وضعیت تورم هم با دوتا بچه نمیتونم سربار خانواده پدری ام باشم از شما وکلای محترم میخوام که راهی جلوی پای من بگذارید در ضمن حقوق تمام سال های کارمندی ام رو برده و خونه و ماشین باهاش خریده و به اسمش هست و من با وجود سالها زحمت الان روح و روانم به شدت بهم ریخته و رنج فراوانی میکشم و شبها هم کابوس میبینم که اذیتم میکنه در ضمن در تمام این سالها هم منو کتک زده و پسرم منو از زیر دست و پاش میکشه بیرون وزمانیکه از خودم دفاع میکردم بدنش کبود شده و نامه پزشکی قانونی گرفته و دیه هم میخواد و مدام در کلانتری و دادگاه سر گردانم و من و پسرم هم هر کدام یک گواهی پزشکی قانونی داریم و من هم شکواییه بر علیه همسرم دادم حال از شما وکلای محترم میخوام با توجه به وضع موجود من چکار کنم خونه رو ترک کنم یا نه ؟ یک ماهه 1200نفقه ریخته برا ما سه نفر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارکی واریز از جمله پرینت و شاهد دارید جهت مطالبه می توانید اقدام نمایید ترک منزل6 ماه متوالی و 9 ماه متناوب بدون عذر موجه از مواردی است که می توانید طلاق بگیرید در صورت ترک انفاق شکایت کیفری و حقوقی می توانید اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما کامل نیست و امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است در منزل بمانید و منزل را ترک نکنید و اگر همسرتان شما را از منزل بیرون کرد بلا فاصله به پلیس. 110 تماس بگیرید و صورت جلسه نمایید و ...
حتما با یک وکیل مشورت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در منزل بمانید و شکایت خود را پیگیری کنید

سیده عاطفه مجیدی طهران

سرکار خانم سیده عاطفه مجیدی طهران :

باسلام
بهتر است برای اخذ راهکارهای موجود برای پیگیری حقوق خود از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بهتر است تماس بگیرید یا حضوري مراجعه کنید