مشاوره حقوقی رایگان - سهم بازمانده دختر

سلام
پدر من فوت شدند و من و زن پدرم حقوق مستمری ایشون رو میگیریم ، نه کار میکنم و نه همسر دارم به زن پدرم 50 درصد بمن ‌25 درصد میدهند وقتی مراجعه کردم گفتند بعلت اینکه مادرم در قید حیات هستند نمیتوانم 50 درصد سهم بگیرم اما من اصلا از مادرم خبری ندارم و سالهاست که از ایشان بی اطلاع هستم ایا میتوانم برای تقاضای سهم بیشتر اقدام کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مراتب فوت ایشان به بیمه اعلام گردد افزایش مستمری مخقق خواهد شد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر در قید حیات هستند خیر