مشاوره حقوقی رایگان - بازجویی قبل ثبت پرونده و ابلاغ احضاریه

سلام بنده پرونده ای در دادسرا بابت کلاهبرداری و جعل داشتم که متاسفانه در همان زمان با همسرم جروبحث پیش امد و با پلیس تماس گرفتیم تعطیلات عید بود پلیس اومد حتی با خواهش به داخل منزل آوردم و نشان دادم که این زندگی بنده هست و حق اعتراض ندارم ؟ گزارش تنظیم و به دادسرا ارسال شد بعد از تعطیلات جهت ارائه لایحه اعتراض به تخلفات ضابط در پرونده کلاهبرداری و توهین متهم به شهود در کلانتری به بازپرسی رفتم بازپرس لایحه را مرور کرد و متوجه شدم خوشش نیامد لایحه را پرت کرد اعتراض کردم که رفتارتان قانونی نیست و موارد دیگر و جر و بحث که لحظه ای گفت با خانمت دعوا کردی ؟ گفتم چه ربطی به این دارد ؟ چرا دارد ؟ رفت گزارش کلانتری را پیدا کرد و اورد و حالا ایشان از لجبازی میخواهد اظهارات بگیرد بنده زیر بار نمیرم که کدام پرونده و کدام ابلاغیه باید جواب دهم خلاصله نهایت قرار بازداشت صادر کرد و زنگ زدم اومدند فیش گذاشتند همان روز به شکایت خودم منع تعقیب و به گزارش قرار مجرمیت صادر کرد و دادگاه بدون تشکیل جلسه فقط با کیفرخواست بدون رویت شاکی و متهم 3 ماه و 10 روز حبس صادر کرده است احضاریه بازپرس بعد از یک هفته ابلاغ شد نمیدانم دادستان و یا دادیار اظهار نظر و بعد قاضی چگونه وجدان شان قانع میشود حق کشی کنند؟ میتوان بابت موارد بالا به دبیرخانه حقوق شهروندی شکایت کرد یا دادسرای انتظامی قضات و یا درخواست اعمال ماده 477 به دلیل خلاف بین شرع . تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به توضیحات مذکور بله از کانالهای مختلف موضوع را پیگیری نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.