مشاوره حقوقی رایگان - تحت نظر

برادر من پیمانکار شهرداری بوده و یک هفته پیش پلیس اقتصاد تماس میگیرن بره برای پاسخ گویی که متهم به رشوه دادن شده تو این یک هفته فقط یبار زنگ زده و پرونده اومده دادگاه اما قرار صادر نمیشه میگم تحت نظر هست و ما نمی چنین کجاست نگرانیم
تا چه زمانی میتونن تحت نظر نگه دارند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهراً قرار بازداشت موقت صادر گردیده است و حداقل یک ماه زمان خواهد بود