مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی برای طلاق توافقی

با سلام بنده برای طلاق توافقی در صورتی که برگه پزشک قانونی رو قبل از دادگاه خودم تهیه کرده باشم و به دادگاه ارایه بدم و هر دو میدونیم که رابطه نداشتیم ایا باز قاضی در دادگاه به پزشک قانونی میفرستن یا برگه قابل قبول هست؟ ایا در طلاق توافقی اقرار دو‌نفر به اینکه رابطه نداشتیم کافیه یا خیر ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معنولا اقرار زوجین کفایت میکند در غیر اینصورت دادگاه باید معرفی نامه صادر وتسلیم نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در طلاق توافقی اصلا قاضی به این مسائل توجه نمی کند و نامه پزشکی قانونی نمی خواهد. ولی بعد از صدور حکم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید حتما به پزشک قانونی مراجعه کنید.در صورت نیاز داشتن به مشاوره بیشتر می توانید با مراجعه به پروفایل بنده با من تماس بگیرید.
موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.