مشاوره حقوقی رایگان - پارگی پرده بکارت قبل از ازدواج

سلام.من و همسرم درخواست طلاق توافقی دادیم و همسرم باید به پزشکی قانونی مراجعه کند اما ایشون طی گفته ای که قبل از ازدواج با مادرم داشتن گفته من چون 12 سال تکواندو کار کردم فکر نکنم بکارتی داشته باشم
اگه توی پزشکی قانونی مشخص بشود با رابطه بکارت ایشون از بین نرفته،نتیجه چی میشود؟
و اگر تایید شد که ایشون قبل از ازدواج باکره بودند،نتیجه چی میشه؟
طلاقمون توافقی هست و نه مهریه میدهیم نه گرفته میشود

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بدون رابطه بکارت از بین رفته باشد باکره محسوب می شود و هنگام طلاق مستحق نصف مهریه است و می توانید درخواست حذف نام همسر از شناسنامه داشته باشید.