مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی، پزشکی قانونی

سلام وقت بخیر ، من سن 17 سالگی توسط یکی از اقوام‌ نزدیک مورد تجاوز جنسی قرار گرفتم و بکارتم رو از دست دادم و امسال که 20 سالم هست به اجبار با پسری 32 ساله ازدواج کردم و بعد از یک ماه و نیم عقد و بدون هیچگونه علاقه قلبی از طرف من تصمیم به جدایی گرفتم کارای طلاق رو انجام دادیم و بعد از کلی تلاش طلاق توافقی انجام شد اما الان برای ثبت طلاق میگن باید برم پزشکی قانونی ، من نمیتونم بخاطر محیط زندگی و عقاید خانوادم بخاطر نداشتن بکارت برم پزشکی قانونی.. چیکار کنم؟ اصلا طلاق توافقی مگه پزشکی قانونی میخاد؟؟؟ وکیل هم‌گرفتم اما میگه لازمه درصورتی که گفتن لازم نیس پزشکی قانونی

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر اعلام نمودید باکره هستید ملزم به مراجعه هستید در عیر اینصورت فقط تست بارداری اخذ می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.