مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام من با پسرعمم عقد کردم دوسال پیش اما تفاهم نداریم و طلاق توافقی رسیدیم و هیچ گونه رابطه ای نداشتیم اصلا همه دیگه رو نمیدیدیم رفتم معاینه پزشکی قانونی ولی به من جوابش نگفتن گفتن دادگاه بهت میگن میخاستم جوابش ممکنه چی باشه؟
وسوال دومم اینکه تو دادگاه باید به قاضی همه اتفاقات توضیح بدم؟؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

گواهي پزشكي قانوني مربوط به دوشيزگي يا عدم دوشيزه گي است
قبل از حضور هر دوي شما؛ بايد بر سر حقوق مالي شما
( مهريه نفقه ) توافق كنيد
همان توافق را در دادگاه مطرح كنيد
چندين جلسه مشاوره اجباري تعبين ميشود كه بايد هر دو شركت كنيد

عادل بابایی

عادل بابایی :

اکر رابطه ای نداشتید می گویند باکره است ...توافقی باشد لزومی ندارد

پرسشگر :

سلام
تمام جلسات مشاوره رفتم فقط یک جلسه از جلسات اون اومده
یه جلسه برای رسیدگی دردادگاه داشتیم تمام توافقات که از قبل شده با چند سوال پرسیده جواب دادیم و بعد امضا کردیم
ولی جواب پزشکی قانونی بهم نگفتن
گفتن پیامک میفرستیم چندروز دیگه ولی برای من پیامک فرستاده نشده
سایت قوه قضاییه نگاه کردم برای تجدید رسیدگی در این تاریخ به این تاریخ شده است
دلیلش چیه دوباره جلسه رسیدگی هست؟؟
ممکنه جواب پزشکی قانونی منفی باشه؟؟
ممنون

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

پاسخ نامه پزشکی قانونی از طریق سیستم به دفتر دادگاه ارسال می شود و صرفا در مورد باکره بودن یا نبودن است.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق توافقی باتوجه به توافقات زوجین ثبت میشود ودادگاه باید وضعیت حقوق مالی زن رامشخص کند

پرسشگر :

سلام
درتاریخ 12/10وقت رسیدگی به لحاظ ارجاع امر به مشاور خانواده تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 12/20تغییر کرد
به معنای چیست؟؟
ما هر دو در تاریخ 12/10 دادگاه رفتیم و قاضی یه سری سوالات کردن توافقاتی که بینمون شده و بعد امضا کردیم
سوال دومم من در تاریخ 12/20دادگاه نرفتم باید میرفتم؟؟ پیامک برام فرستاده نشده،، نتیجه ش چی میشه به نظر شما؟؟
تمام مدارک پرونده کامل میباشد.
ممنون

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

با سلام در تکمیل نظرات همکاران گرامی ، طلاق توافقی تابع توافقات زوجین است و در جلسه دادگاه فقط درباره توافقات راجع به حقوق مالی (مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ، نحله ، جهیزیه) باید صحبت کنید . در صورتی که زوجین نسبت به باکره و دوشیزه بودن زوجه اختلافی نداشته باشند نیازی به مراجعه به پزشکی قانونی نیست و فقط در زمان اجرای صیغه طلاق باید آزمایش عدم بارداری در آزمایشگاه انجام دهید .