مشاوره حقوقی رایگان - خرید حبس امکان داره

سلام برای جرم افترا امکان خرید حبس بدون اینکه شاکی رضایت بده هست فرد متهم حال روان خوبی نداره و این اولین پرونده قضاییش هست ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه تخفیف ویا تبدیل مجازات با دادکاه رسیدگی کننده می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. اگر سابقه نداشته باشد متهم نزد دادگاه اظهار ندامت کند و عذرخواهی کند دادگاه تخفیف خواهد داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام چیزی به عنوان
خرید حبس نداریم ولی تخفیف مجازات و تبدیل به جایگزین حبس امکان دارد اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان خرید حبس وجود ندارد
می توانید در مهلت مقرر اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خرید حبس نداریم قانونگذار برحسب مورد تخفیف،تعلیق،جایگزین حبس و..در نظر گرفته است