مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شکایت کیفری و حقوقی خانه مشاع

ما خانه مشاع ارث پدری داریم که سه مغازه میباشه الان سه برادر و سه خواهر و مادریم کلا همه مون سند داریم ولی افراز نشده .. الان مادر و خواهر بزرگم خودشان و صاحب سهم همه مون می کنه و حتی کرایه رو چند سال نصف بهمون میده و نصف دیگرش به اسم خرج شهرداری و اینا برمیداره ولی خرج خودش و خواهرم می کنه .. و حتی بدون اجازه ما مغازه ها رو کرایه بالا سه سال داده با کرایه کم که به ضرر ماست و بنفع خودش
و الان این رهن بالا پول گرفت و می خواد ما رو فشار بزار با پول سهم خودمان می خواند سهممون از چنگمان دربیارن و بامون زرنگی میکنند. و الان ما شاکی شدیم میگن مال خودمان. نه میان سهممون جدا کنند نه اجازه میدن خودمان ازشون استفاده کنیم الان می خوام از طریق شکایت می تونم خواهر و مادرمو بخاطر فضولی متهم کنم؟؟؟
بعد این رهن بالا می تونم از طریق دادگاه تقسیم کنم پول و سهم خودم و بگیرم؟؟
و این چندسال نصف پول و بهمون نداده می تونم اون نصف و طلب کنم یا نه؟؟
ممنون میشم راهنمایی مون بکنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

میتوانید ابطال معامله فضولی را بخواهید.
همچنین می توانید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید
و شما می توانید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را هم مطالبه نمایید و. ..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست ابطال قرارداد اجاره به علت اجاره فضولی را مطرح نمایید و ...
و شما می توانید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را به طرفیت متصرف ها مطرح نمایید
و میتوانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
انحصار وراثت گرفته تحریر و تقسیم ترکه نمایید می توانید اجرت المثل ایام تصرف را دریافت نمایید در صورت عدم توافق می توانید جهت دستور فروش اقدام نمایید