مشاوره حقوقی رایگان - خانه ارثی

سلام
پدرم فوت شدن، 4 نفر وراث هستیم،2 واحد اپارتمان داشت،یک واحد را 6 دانگ به نام خواهراول کرد ولی ان خواهر در واحدی زندگی میکند که مال بقیه وراث هست و حالا میخواهیم ملک خودمان را بفروشیم
گواهی انحصار وراثت و مالیات بر ارث هم گرفتیم
ایا میشود ان خواهر را از ملک بیرون کرد؟ چون یک واحد به نام خودش دارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله حتما ، شما باید دادخواست مهر و موم ترکه به طرفیت متصرف اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از تقسیم ترکه و تعیین سهم هر یک از وراث بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست مهر و موم ترکه به طرفیت متصرف اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دادخواست خلع ید مشاعی بدهیدو اجرت المثل ایام تصرفش را نیز طبق نظر کارشناس مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
دادخواست خلع ید مشاعی مطرح نمایید

فرشاد غلامی

جناب آقای فرشاد غلامی :

با سلام
بله در قدم اول با سازش و در غیر این صورت از طریق مرجع قضایی اقدام نمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی آن خواهر هم از این خانه ارث میبرد و باید سهم الارث ایشان را بپردازید در دادخواست خلع ید میتوانید اجرهالمثل ایام تصرف را هم بخواهید